Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KAI-FED Genel Başkanı yeniden Erdoğan Yıldırım!

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu’nun (KAI-FED)  Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Toplantıda mevcut Başkan Dr. Erdoğan Yıldırım ile yola devam edilme kararı alındı. 

Kars Ardahan Iğdır Dernekler

Koronavirüs salgını nedeniyle konuşmaların kısa tutulduğu toplantıya, KAI FED Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Başkanvekili Yener Acay, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi il ve ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

“3 İLİN YİĞİT EVLATLARIYIZ”

Konuşmasında KAI-FED‘in siyaset, mezhep, meşrep gözetmeden Kars, Ardahan, Iğdırlı hemşehrilere destek olma gayesiyle faaliyetlerini yürüttüğüne dikkat çeken Dr. Erdoğan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı;

“Vatanın birliği ve beraberliği için elini değil gövdesini ortaya koymuş bir milletiz biz. Kars’tan Ardahan’dan Iğdır’dan bahsediyoruz, biz esaretten korkmayan, cesareti ile nam salmış 3 ilin yiğit evlatlarıyız.

Onun için sizlere çok teşekkür ediyorum ve sizlerle gurur duyuyorum. İnşallah sizler de bizlerle gurur duyuyorsunuzdur.

Sizlere layık olmaya çalışıyoruz, yaptıklarımız ile ve yapacaklarımız ile de bundan sonrası için Allah utandırmaz inşallah.

Hep beraber hem Ankara’daki hem de bölgedeki tüm hemşerilerimize elimizden geldiği kadar destek olacağız. Az sayılmayacak bir sayımız var.

Ankara’da bunu da en iyi şekilde katma değere çevirmek zorundayız, kıymetli hemşerilerim. Artık hemşeri olarak Ankara’da etkili olmak zorundayız.

Aramızda her siyasi partiye gönül vermiş arkadaşlarımız var. Biz burada ne siyaseti, ne mezhepçiliği, ne meşrepliği hiçbir zaman konuşmadık.

Çünkü bizim kimliğimiz belli Kars, Ardahan, Iğdır. Biz her zaman hemşerilerimize yardım etmeyi bildik.”

Dilek ve görüşlerin bildirildiği toplantı fotoğraf çekiminin ardından son buldu.