Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Son risk haritası paylaşıldı: Kars’ta korkulan oldu!

İllerin risk durumunu gösteren son haritada Kars, orta riskli gruptan yüksek riskli gruba yükseldi.

İllerin risk durumunu gösteren

Sağlık Bakanlığı‘nın resmi sitesinde 20-26 Mart 2021 tarihleri arasındaki illerin risk durumunu gösteren harita paylaşıldı.

Haritada daha önce orta riskli (sarı) iller kategorisinde yer alan Kars‘ın yüksek riskli (turuncu) iller kategorisine yükseldiği görüldü.

VALİ ÖKSÜZ: KURALLARA HASSASİYETLE UYULMASINI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz de tehlikeye dikkat çekerek, “Kıymetli hemşehrilerim; Maalesef Yüksek Riskli İl (turuncu ) kategorisinde yer alıyoruz. Düşük Riskli Kategoriye (Mavi) dönüşmemiz için alınan tedbirlere ve MASKE, MESAFE, TEMİZLİK kurallarına hassasiyetle uyulmasını önemle rica ediyorum.” dedi.

BAKAN KOCA: ZOR OLANI AŞTIK KOLAY OLANI KAYBETMEYELİM

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter hesabından bir açıklama yaparak, aşı programı toplum bağışıklığını sağlayana kadar vatandaşların dikkati elden bırakmaması gerektiğinin altını çizdi.

Bakan Koca, “Virüs gücünü kaybetmiş değil. Bu haritayı maviye çevirmek elimizde. Aşı programı toplum bağışıklığını sağlayana kadar mücadele etmeliyiz. Zor olanı aştık kolay olanı kaybetmeyelim.” ifadelerine yer verdi.