Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars ekibinden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ziyaret

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile birlikte, kentteki yatırımları görüşmek üzere Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

Kars Valisi ve Belediye

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, bir takım temaslarda bulunmak üzere Ankara‘ya gitti.

İlk olarak AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç‘ı Meclis’te ziyaret eden Vali Öksüz, burada Arslan ve Kılıç ile birlikte Kars genelinde yapılan ve yapılması planlanan projeler ile ilgili Ankara‘dan oluşturulacak imkânları istişare etti.

65. Hükümet Dönemi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Öksüz’ün ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şunları dile getirdi;

“Kars Milletvekilleri olarak bir araya geldiğimiz Valimiz Sn. Türker Öksüz’e ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İlimizde ve ilçelerimizde yapılan, yapılacak ve planlanan projeler ile Ankara’dan oluşturacağımız imkanları istişare ettik.”

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY’A ZİYARET

Üç isim, ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Kars Merkez ve ilçelerinde devam eden ve yapılması planlanan projelerle ilgili bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarete ilişkin Kars Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

“Vali/Belediye Başkan V. Sn. Türker Öksüz, 65. Hükümet UDH Bakanı Ahmet Arslan ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Kom. Bşk. Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek, Kars’ta devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulundular.” 

Bakan Ersoy da Arslan, Öksüz ve Kılıç ile çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, ziyaretleri için Kars ekibine teşekkür etti.

“Önceki dönem Bakanlarımızdan, AK Parti Kars Milletvekili Sayın Ahmet Arslan ile Kars Valisi Sayın Türker Öksüz ve AK Parti Kars Milletvekili Sayın Yunus Kılıç’ı Bakanlığımızda ağırladık. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”