Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Valisi Türker Öksüz’den İl Emniyet Müdürlüğüne ‘Polis Haftası’ ziyareti

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, emniyet personellerinin Polis Haftası’nı kutladı.

Kars Valisi ve Belediye

Kars Valisi Öksüz, geçtiğimiz günlerde Polis Haftası nedeniyle bir de mesaj yayımlamış ve şunları dile getirmişti;

“Kuruluşundan günümüze kadar, ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele eden, gücünü kanunlardan, desteğini halkımızdan alan Türk Polis Teşkilatı‘mızın 176’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Devletimizin en önemli kurumlarından ve köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatımız, vatan sevgisi ve üstün görev bilinciyle, gece-gündüz demeden, emniyet ve asayişin sağlanması, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kamu düzeninin sağlanması gibi birçok kutsal görevi üstlenmiş ve layıkıyla yerine getirmektedir.

Emniyet teşkilatımız, tüm dünya ile birlikte ülke olarak koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız bu sıkıntılı süreçte de her zaman olduğu gibi üzerine düşen her türlü görevi özveriyle, layıkıyla yerine getirmekte, takdire şayan çalışmalar yapmaktadır.

Bu vesile ile tüm emniyet teşkilatımıza şahsım ve vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatımızın 176’ıncı kuruluş yıldönümünü vPolis Haftasını kutluyor, görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize, emekli olanlara ve görevi başında bulunanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”

Kaynak: Kars Valiliği

İlgili Haber:  Kars'ta 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri