Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Atıf Özbey’den Kağızman Kaymakamı Turan Soğukoluk’a ziyaret

Haber Değer İmtiyaz Sahibi Atıf Özbey, geçtiğimiz aylarda Kağızman Kaymakamlığına atanan Turan Soğukoluk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Haber Değer İmtiyaz Sahibi

Atıf Özbey, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şubat ayında atanması gerçekleşen ⁦Kağızman Kaymakamı Sayın Turan Soğukoluk’u tebrik etmek üzere makamında ziyaret ettim. İlçemizin durumu ile ilgili bilgi alışverişinde bulunma imkanımız oldu. Kabulleri için müteşekkirim.” ifadelerini kullandı. 

İLK İŞİ İSTİKLAL CADDESİNDEKİ BARİKATLARI KALDIRMAK OLMUŞTU

Kaymakam Soğukoluk, geçtiğimiz şubat ayının başında İshak Çınar‘ın yerine göreve başlamıştı.

Soğukoluk‘un ilçedeki ilk icraatlarından birisi de yaklaşık 7 yıldır yaya ve araç geçişine kapalı olan İstiklal Caddesini yeniden trafiğe açmak olmuştu.

Kars Olay‘da yer alan habere göre; Polis karakolu ve Adliye binasının da bulunduğu, ilçenin en işlek caddelerden birisi olan İstiklal Caddesindeki barikatların kaldırılması, vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanmıştı.

İlgili Haber:  Kağızman Kaymakamı Turan Soğukoluk görevine başladı

TURAN SOĞUKOLUK KİMDİR?

1985 yılında Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde doğan Kaymakam Turan Soğukoluk, 2008 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Kısa bir süre Maliye Bakanlığında Gelir Uzmanı Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında Yozgat  Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Denizli Beyağaç ve Antalya Akseki ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Ankara Goethe Enstitüsünde Almanca eğitimin ardından bir yıl süren yurt dışı stajını Almanya’nın Hamburg kentinde tamamladı.

Yurt dışı stajının ardından Aksaray Güzelyurt İlçesinde Kaymakam vekilliği görevi yaptı. İlk atama kurası sonrasında Eskişehir Sarıcakaya ilçesinde, Sinop Durağan, Çorum Boğazkale ve Diyarbakır Hani ilçelerinde görev yapan Turan Soğukoluk, 28.01.2021 tarihinden itibaren Kağızman Kaymakamlığına atandı.