Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

MHP Kars İl Başkanlığından ihtiyaç sahibi 600 aileye Ramazan kumanyası yardımı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanlığı, ihtiyaç sahibi 600 aileye Ramazan dolayısıyla gıda yardımında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Ramazan‘ın paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çekerek, Koronavirüsten dolayı iftar çadırları ve iftar yemeklerinin verilmediği bir dönemde, 600 ailemizin çorbasında az da olsa bizim de tuzumuz olsun istedik.” dedi.

Başkan Adıgüzel açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Ramazan ayı; rahmet ayıdır, mağfiret ayıdır, paylaşmaktır, yardımlaşmaktır, bir lokma ekmeği bölüşmektir, aç olanı doyurmak, çıplak olanı giydirmektir.

Bizler de MHP Kars İl Başkanlığı olarak, hem Ramazan ayı münasebetiyle hem de ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle Kars Merkez‘de tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 600 aileye az da olsa tencerelerinin kaynaması için elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık.

‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ diyen yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in ümmeti olarak, komşumuz açken tok yatmayı kendimize zül bildik.

Koronavirüsten dolayı iftar çadırları ve iftar yemeklerinin verilmediği bir dönem de 600 ailemizin çorbasında az da olsa bizim de tuzumuz olsun istedik. Başarabildiysek ne mutlu bize.

Yardım kolilerimizin oluşmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum.”