Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

DEVA Partisi Kars İl Başkanı Güven Özen’den 1 Mayıs mesajı: İçimiz buruk kutlamaktayız!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kars İl Başkanı Güven Özen, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi

Başkan Özen‘in mesajında şu ifadeler yer aldı;

“İnsanımızın daha iyi yaşam standartlarına kavuşması için, emeğe ve çalışan haklarına saygı göstermek toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsuru olduğu gibi, demokratik kültürümüzün de bir parçasıdır.

“1 MAYIS’I İÇİMİZ BURUK KUTLAMAKTAYIZ”

Bir yanda salgın bir yanda işsizlik ve açlık içerisinde evine ekmek götürmeye çalışan Kars esnafımızın; yolları toz, çamur ve çukurdan geçilmeyen, çoğu zaman yağmur suları dolan soğuk işyerlerinde somun sıkan, tamirci ve kaportacısıyla elleri nasırlı, yüreği kocaman Kars oto sanayi işçilerinin, emekçilerinin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını içimiz buruk kutlamaktayız.

Ancak bugün iyiye giden çok fazla bir şey olmasa da, bu emek ve dayanışma günü vesilesi ile, çalışanlarımızın ve iş hayatının tüm zorluklarına rağmen çözümsüz olmadığını DEVA iktidarında çalışan emeğin hak ve hukukunun sonuna kadar korunacağının altını çizerek, sorunların bir kısmının tespiti ve çözüm yollarını sıralamak istiyoruz.

Bu vesile ile başta mesai arkadaşlarım olmak üzere, tüm işçi kardeşlerimizin Emek ve Dayanışma Günü kutluyor, işçinin ezilmediği, emeğin sömürülmediği, aydınlık bir gelecek diliyorum.”