Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

MHP Kars İl Teşkilatı ihtiyaç sahibi 300 aileye hediye kartı dağıttı

MHP Kars İl Teşkilatı, ihtiyaç sahibi 300 aileye Ramazan ayı dolayısıyla 100 TL’lik hediye kartı dağıttı. 

MHP Kars İl Teşkilatı,

Geçtiğimiz günlerde ihtiyaç sahibi 600 aileye Ramazan kolisi ve 70 çocuğa da bayram hediyesi dağıtan MHP Kars İl Teşkilatı, son olarak 300 aileye 100 TL’lik hediye kartı yardımında bulundu.

Ramazan boyunca 900’ün üzerinde ihtiyaç sahibi aileye ulaştıklarını belirten MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “Bu yardımları yaparken dikkat ettiğimiz en önemli husus, insanımızın onurunu, gururunu kırmadan Allah rızasını gözeterek yardımda bulunmaktı.” ifadelerini kullandı.

Başkan Adıgüzel’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

“‘Ramazan ayı rahmet ayıdır, mağfiret ayıdır, paylaşmaktır, yardımlaşmaktır, bir lokma ekmeği bölüşmektir, aç olanı doyurmak, çıplak olanı giydirmektir’ şiarıyla yola çıktık ve ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir.’ diyen yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’in hadisi şerifini kendimize ilham alarak komşumuz açken tok yatmayı kendimize zül bildik.

İlgili Haber:  MHP Kars İl Başkanlığından ihtiyaç sahibi 600 aileye Ramazan kumanyası yardımı

Bundan dolayı da Ramazan ayının ilk haftalarında 600’ün üzerinde ihtiyaç sahibi ailemize yaptığımız yardımlarla yetinmeyerek tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 70 çocuğumuzu bayram öncesi sevindirerek bayramlıkları bizden olsun dedik.

İlgili Haber:  MHP Kars İl Teşkilatı'ndan çocuklara bayram hediyesi

300 AİLEYE 100 LİRALIK HEDİYE KARTI

Ramazan ayının son haftalarında da tespit ettiğimiz vatanını, milletini, devletini, bayrağını seven milli ve manevi değer yargılarına sahip olan ihtiyaç sahibi 300 ailemize ‘Hediye Kartı’ yardımında bulunduk.

İhtiyaç sahibi ailemiz mutfağının eksiği ne ise kendisi gidip marketten alsın diye MHP mühürlü her zarfımızın içine 100 liralık ‘Hediye Kartları’ koyduk.

Bu yardımları yaparken dikkat ettiğimiz en önemli husus insanımızın onurunu, gururunu kırmadan Allah rızasını gözeterek yardımda bulunmaktı.

“‘HEPSİ ÇORBADA BİZİM DE TURUMUZ BULUNSUN’ DEDİLER”

Ramazan ayı boyunca gerek yardım kolisi, gerekse hediye kartı olmak üzere 900’ün üzerinde ihtiyaç sahibi ailemize ulaştık.

Bizler bu yardımları kaynağı belli olmayan paralarla yapmadık, bizlere yardım edecek sponsorlarımız da olmadı. Bizim dava arkadaşlarımız var, bizim gönlü yüce insanlarımız var. ‘Hepsi çorbada bizim de tuzumuz bulunsun’ dediler.

Bu vesileyle şahsım ve teşkilatım adına, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımların ulaşmasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Yüce Allah herkesin yaptığı yardımları kabul etsin diyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramının vatanımıza, milletimize, Türk İslam alemine ve mazlum milletlere hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”