Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Valisi Türker Öksüz’den bayram ziyaretleri

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu. 

Kars Valisi ve Belediye

İlk olarak Evliya Camiinde bayram namazını kılan Kars Valisi Türker Öksüz, namaz çıkışı vatandaşlarla gönül selamıyla bayramlaştı.

Burada ayrıca vatandaşlara bir uyarıda bulunan Vali Öksüz, “Salgın nedeniyle lütfen, bu bayramda ev ziyaretlerimizi erteleyelim, telefon veya başka yollarla bayramlaşalım” ifadelerini kullandı.

Ardından Kars Şehitliği’ni ziyaret eden Öksüz, şehit kabirlerine karanfil bıraktı, fatiha ve dua okudu.

ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI

Kars Valisi Türker Öksüz‘ün bir sonraki durağı ise şehit aileleri oldu.

Öksüz, eşi Meral Öksüz ile birlikte 2012 yılında Hakkari/Çukurca‘da terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen P. Uzm.Çvş. Adem Erenkara’nın, 2016 yılında Suriye‘de Fırat Kalkanı Harekâtı‘nda şehit düşen P. Astsb. Kd. Çvş. Ömercan Yekebağcı‘nın, 2016 yılında Diyarbakır/Ergani‘de terör örgütü PKK‘ya düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Polis Memuru Engin Yılmaz‘ın ve 2020 yılında Van Çatak- Bahçesaray karayolunda çığ düşmesi nedeniyle yapılan arama-kurtarma faaliyeti esnasında çığ düşmesi sonucu şehit olan Oğuzhan Ulaş Avcı‘nın ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

KOLLUK KUVVETLERİNE ZİYARET

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, ayrıca  kısıtlama ve genel güvenlik asayiş konularında görev yapan emniyet ve jandarma personelleri ile de bir araya geldi.

Kolluk kuvvetlerini kontrol noktalarında ziyaret eden Öksüz, personellerin bayramını kutlayıp görevlerinde başarılar diledi.