Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Valisi Türker Öksüz: Şimdiye kadar yapılamayan bütün hizmetleri gerçekleştireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Kars Belediyesi’ne hibe edilen araçların teslim töreninde konuşan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, “Halkımız şundan emin olsun ki belediye hizmetleri yönünden eksik bulduğu, şimdiye kadar yapılamayan bütün hizmetleri inşallah önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kars Belediyesi’ne hibe ettiği 1 süpürücü, 3 kamyon ve 1 kepçe için  Belediye Başkanlığı binası önünde bir tören düzenlendi.

Törene; Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve çeşitli davetliler katıldı.

Törende konuşan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, “Halkımız şundan emin olsun ki belediye hizmetleri yönünden eksik bulduğu, şimdiye kadar yapılamayan bütün hizmetleri inşallah önümüzdeki günlerde öncelik dahilinde gerçekleştireceğiz ve onların gündelik hayatta çektiği bütün sıkıntıları gidereceğiz.” dedi.

Öksüz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün burada 5 tane temizlik aracımız ve iş makinemizin belediyemize kazandırılması töreninde birlikteyiz.

Belediye Başkanlığını devraldığımız 2 Ekim 2020 tarihinden itibaren Kars halkına yerel hizmetleri, belediye hizmetlerini daha iyi şartlarda nasıl verebiliriz diye gayret ediyoruz, çalışmalar yapıyoruz.

Belediye Başkanlığı ekibimizle birlikte, Kars‘ın belediye hizmetlerindeki eksikliklerini saptadık ve bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

“ŞİMDİYE KADAR YAPILMAYAN BÜTÜN HİZMETLERİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Tabii ki araç-gereç ihtiyacı da bunlardan birisiydi. Ama sadece araç-gereç değil, şehrimizin alt yapı ihtiyaçları, yol gibi kaldırım gibi kanalizasyon gibi ihtiyaçları, kültür-sanat alanındaki ihtiyaçlarına kadar, otogar hizmetlerine kadar her alanda belediyemizin ihtiyaçlarını tespit ettik ve gayretle bunları yapmaya çalışıyoruz.

Kars halkımız şundan emin olsun ki belediye hizmetleri yönünden eksik bulduğu, şimdiye kadar yapılamayan bütün hizmetleri inşallah önümüzdeki günlerde öncelik dahilinde gerçekleştireceğiz ve onların gündelik hayatta çektiği bütün sıkıntıları gidereceğiz. 

“BUNLARIN HEPSİNİ İLERLEYEN GÜNLERDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZE ŞAHİT OLACAKSINIZ”

‘Artık bu belediyede hizmet üretilemez’ noktasından hizmet üreten, çalışan, gayret eden, vatandaşın günlük sorunlarına eğilen bir belediye noktasına geldik. 

Otogarımızı inşallah şehrimize kazandıracağız. Yollarımızı yapacağız; gerek sıcak asfalt gerek kilit parke taş çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hayvan pazarında çalışmalarımız var.

Kentin üst yapısında bazı çalışmalarımız olacak. daha fazla su temini için içme suyu çalışmalarında gerekli gayreti göstereceğiz.

Bunların hepsini inşallah ilerleyen günlerde gerçekleştireceğimize şahit olacaksınız. 

“CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN KARS ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR”

Bugün bu hizmetlerde bize katkı sunan sayın Bakanımız (Ahmet Arslan) ve Sayın Milletvekilimizi de (Yunus Kılıç) şükranla anmak istiyorum.

Çünkü bu hizmetlere ilişkin ihtiyaçlarımızı belirlerken, bunların ödeneklerini bakanlıklardan temin etmek için çalışırken bizlere destek oldular.

Şehrimizde belediye hizmetlerinin daha kaliteli verilmesi için çok büyük katkı verdiler. Huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımızın Kars’a olan ilgisini biliyorsunuz. Cumhurbaşkanımız için Kars çok şey ifade ediyor.

Her zaman yanımızda hissediyoruz desteklerini. İnşallah onun da desteğiyle belediye hizmetlerinde kaliteyi arttırmış olacağız.

Huzurlarınızda Çevre ve Şehircilik Bakanımıza da araç-gereç ihtiyacı ve diğer altyapı hizmetleri yönünden bizlere verdiği destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Hep birlikte inşallah belediye hizmetlerini çok daha üst noktaya taşıyacağız.”