Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars’ta Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı

Kars’ta engellilere yönelik gündüzlü bakım, rehabilitasyon ve aile danışmanlığı hizmetleri sunacak ‘Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi’ projesinin temeli atıldı. 

Kars'ta engellilere yönelik gündüzlü

Temel atma törenine; Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve çeşitli davetliler katıldı.

GÜNDÜZLÜ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ PROJESİ

4,5 Milyon TL maliyetli ‘Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi’ ile, Kars’ta engellilere yönelik gündüzlü bakım, rehabilitasyon ve aile danışmanlığı hizmetleri sunulacak.

Ayrıca bu merkezde yer alacak atölyeler sayesinde, engellilerin eğitim, sosyal uyum ve beceri geliştirme alanlarına ciddi katkılar sağlanacak

Yine iş atölyeleri ile engelliler istihdamda yer alma fırsatı bulabilecek.

Serhat Kalkınma Ajansı ve Kars Valiliği İl Özel İdaresi desteğiyle hayata geçirilen Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi Projesine,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da 2 milyon TL‘lik destek verilmesi için talimat vermişti.