Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars İl Sağlık Müdürü Zakir Lazoğlu’ndan açıklama: Aşılamada yeni aşamaya geçildi!

Kars İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Zakir Lazoğlu, 45 yaş ve üzeri vatandaşların, çeşitli meslek gruplarının ve risk grubunda yer alanların aşı programına dahil edilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Kars İl Sağlık Müdürü

Kovid-19 salgını ile mücadelede kapsamında aşılama programının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Zakir Lazoğlu, “Şu an aşı takviminde sırası gelen meslek grupları ve risk grubunda yer alan vatandaşlarımız, kronik hastalar, sırası gelen yaş guruplarının (bugün itibari ile 45 yaş ve üzeri vatandaşlarımız, 14.06.2021 tarihinde 40 yaş ve üzeri vatandaşlarımız) aşılamasına geçiş yapmış bulunuyoruz.” diye konuştu.

Lazoğlu, aşı sırası gelen vatandaşların MHRS mobil uygulamasından, e-Nabız uygulamasından veya 182 MHRS hattından randevu alarak, Merkez ve ilçe devlet hastanelerinde, Kafkas Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, Toplum Sağlığı Merkezlerinde, İlçe Sağlık Müdürlüklerinde ve Aile Hekimlerinde aşılarını olabileceklerini vurguladı.

İlgili Haber:  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdeyi verdi: 40 yaş üstü vatandaşlar aşılanmaya başlıyor!

Uzman Doktor Lazoğlu, açıklamasını şu sözlerle noktaladı;

“Vatandaşlarımızın aşılamalarının hızlı ve kısa sürede tamamlanması için mesai saatleri sonrası ve hafta sonları Devlet hastanelerinde aşılama hizmeti kesintisiz devam etmektedir.

Kovid-19 hastalığı ile savaşımızda aşılama devam ederken rehavete kapılmadan en başından beri sürekli hatırlattığımız maske ,mesafe ve hijyen kuralı unutulmamalıdır.”