Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Kars’ta!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerelde CHP’li belediyelerle ekonomik ve sosyal dayanışma içerisinde olunmasına yönelik talimatı doğrultusunda Ardahan’ın ardından Kars’a geçti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı

Beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak CHP Kars İl Başkanlığı binasını ziyaret eden Tunç Soyer, burada partililerle bir süre istişare etti.

“İZMİR’DEN KARS’A KADAR DERT AYNI”

Soyer ardından da CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnaf ziyaretinde çekilen bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Tunç Soyer, paylaşımında ayrıca şu ifadelere yer verdi;

“Ardahan’ın ardından Kars’a geçerek değerli il başkanımız Taner Toraman’la esnafı dinledik. İzmir’den Kars’a kadar dert aynı: Yoksulluk, işsizlik var. Ama asla yılgınlık yok. Ülkemizi mutlu yarınlara birlikte taşıyacağız.”

SUSUZ’A ARAÇ DESTEĞİ

Kars ziyaretinde ayrıca CHP’li Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantimur ile de görüşen Soyer, Susuza otobüs, kar küreme ve itfaiye aracı hibe ettiklerini dile getirdi.

Soyer, Aydınlık bir geleceğe el ele yürüyeceğiz. Kars ziyaretimizde Susuz Belediye Başkanımız Sn. Oğuz Yantimur ile dayanışmayı büyütmenin yollarını konuştuk. Altı ay kış yaşayan vatandaşlarımız için ilçemize otobüs, kar küreme ve itfaiye aracı desteğinde bulunduk.” dedi.