Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Deniz Zeyrek’ten Sezgin Baran Korkmaz açıklaması: Kuşkularım hiç bitmedi

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, ‘kara para aklama’ iddiasıyla suçlanan ve şu günlerde ‘gazeteci Veyis Ateş’in kendisinden birileri adına 10 milyon Euro istediği’ iddiasıyla gündeme gelen firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

Sezgin Baran Korkmaz‘ı bir kez Kars gezisinde, bir kez de Ardahan Eğitim Vakfı’nın gecesinde gördüğünü belirten Zeyrek, ancak parasının kaynağının belirsizliği nedeniyle Korkmaz‘a karşı kuşkularının hiç bitmediğini söyledi.

Sözcü TV‘de Erdoğan Aktaş’a konuşan Deniz Zeyrek, şunları dile getirdi;

“Ben kendisini (Sezgin Baran Kormaz’ı) bir kere bir Kars gezisinde gördüm, bir de Ardahan Eğitim Vakfı‘nın bir gecesinde gördüm. 

Genç yaşında çok övgüyle bahsediyordu herkes. Gerçekten de şöyle bir tarafı vardı; parasının bir kısmıyla hayır işleri yapmayı seviyordu.

Mesela Kars‘tan üreticilerden bal, kaşar vs. gibi şeyler alıp İstanbul‘daki sağlık çalışanlarına dağıtmıştı, benim hoşuma gitmişti.

Yani hem üreticiyi teşvik ediyor, pandemi sırasında üreticinin elinde kalan malı satın alıp orada çarkın dönmesine neden oluyor hem de İstanbul‘da çok yoğun çalışan sağlık çalışanlarına karınca kararınca bir hediye veriyor.

Çok yaratıcı da bulmuştum bunu mesela. Güzel bir sosyal çalışmaydı.

“ARDAHAN’DA SİNEMA YAPMAYI VAAT ETMİŞTİ AMA YAPMADI”

Ya da benim de katıldığım Ardahan Eğitim Vakfı’nın gecesinde Ardahan‘da sinema yapmayı vaat etmişti ama yapmadılar tabi.

Ama doğrusunu istesen kuşkularım da bitmedi. Çünkü bizim (Hürriyet’te) manşet yaptığımız haberde FBI soruşturması vardı, paranın kaynağı ile ilgili birçok soru işareti vardı. 

‘Bu para nereden geliyor?’ sorusuna net bir yanıt veremiyorsun gazeteci olarak araştırdığın zaman.

Onun için ben çok mesafeli durmuştum ama çok tanıdığım insanlar mesela Cumhurbaşkanlığı’nda çalışan biri, onun aldığı botları ve montları Kars’ta köylere dağıtmıştı ve video çekip ‘teşekkürler Sezgin Abi’ diye sosyal medyada paylaşmıştı.”

DİĞER VİDEOLAR