Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan işçilere bayram ettiren zam!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, belediye işçilerinin maaşına bin lira zam yaptı. Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Sayan, “İşçilerin hiç kimseye ihtiyacı yok. Ben bir belediye başkanı olarak işçi kardeşlerimin yanındayım.” ifadelerini kullandı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı

Ağrı Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 430 belediye işçisinin maaşına bin lira zam yapılması için toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye önünde düzenlenen törende konuşan Başkan Savcı Sayan, her zaman işçilerin yanında durduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı;

“İşçilerin hiç kimseye ihtiyacı yok. Ben bir belediye başkanı olarak işçi kardeşlerimin yanındayım.

Dolayısıyla bazılarının süslü püslü laflarına inanmayın. Verilebilecek ne varsa veririm. İşçi kardeşlerime gereken bütün hizmeti ve çalışmayı yaparım.

Siz de ona göre hem kendi geleceğinizi hem de çocuklarınızın geleceğini sendikal faaliyetlerde bulununca, sadece sendikanın sizden faydalandığı değil sizlerin de faydalandığı bir sistem kurun ve bu sistem üzerinde kendi haklarınızı savunun.

Bizde elimizden gelen çabayı gayreti sarf edelim ve Belediyemiz ile ülkemizin imkânları doğrultusunda gereken katkıyı yapalım.

“MAAŞLARINIZA BİN LİRA NET MAAŞ YANSIYACAK”

Hiçbir zaman bir belediye başkanı, bir iş veren olarak sizin sofranızdaki 4 zeytinden 3’üne göz dikmiş birisi değilim. Hiçbir zaman sizin ekmeğinizi sofranızdan kaldırmak için çalışmadım.

Hep size daha fazla nasıl zeytin kazandırabilirim, sofranıza daha fazla ekmek koyabilirim düşüncesiyle, hem sizin hem benim yapabileceğimiz işler olduğunu, birlikte Belediye‘ye sahip çıkarsak bu işleri başaracağımızı sizlere söyledim.

Hepinizin maaşlarına bin lira net para yansıyacak. Hayırlı uğurlu olsun.”

Başkan Sayan, ayrıca gelecek yıl içinde yapılacak asgari ücret zammına göre gerekli görüldüğü takdirde ek bir sözleşme ile işçilere yeni bir zam daha yapacaklarını açıkladı.

Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından belediye önünde kutlamalar yapıldı.