Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’dan Babalar Günü mesajı

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Kars İl

Sadece Babalar Günü’nde değil, her zaman babaların gönüllerinin hoş tutulması, saygı ve sevginin en güzel şekilde gösterilmesi gerektiğini belirten Adem Çalkın, hayatı boyunca maddi manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

“Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsurlardan biri de sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısıdır” diyen Başkan Çalkın, babaların da bu güçlü yapının temel direği olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı;

“Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.

Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

Elbette bizler de sadece bu anlamlı günde değil, her zaman onların gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.

Hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”