Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Valisi Türker Öksüz’den Babalar Günü mesajı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Babalar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Kars Valisi ve Belediye

Vali Türker Öksüz‘ün mesajında şu ifadeler yer aldı;

“Toplumun çekirdeği olan aile, toplumsal değerlerimizin yaşatıldığı, kültür ve geleneklerimizin nesilden nesile aktarıldığı en önemli sosyal yapıdır.

 Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren babalarımız, sevgi ve fedakârlık sembolü olarak, annelerimizle birlikte en değerli varlıklarımız olup, güçlü bir aile yapısının temelini oluşturmaktadırlar.  

Hayatımıza değer ve anlam katan, her daim üzerimize titreyen, koruyan, kollayan, hüzün ve sevincimizi bizlerle yaşayan, paylaşan, doğru yolu gösteren, ilham kaynağımız, fedakârlık, karşılıksız sevgi ve sabır timsali babalarımıza çok şey borçluyuz.

Bu nedenle; vefa duygusunun ve inançlarımızın gereği olarak babalarımıza saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.

Devletimize, milletimize, toplumumuza ve tüm insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmemiz, babalarımızın bizlerden en önemli beklentisidir. 

Bizler de; büyük bir özveri ile ailesinin mutluluğu ve çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak adına türlü  fedakârlıklarla çaba harcayan babalarımızın sadece bugün değil, her zaman gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı, sevgi ve vefamızı en güzel şekilde göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; öncelikle vefat eden babalarımıza Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum.

Başta vatanımız için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin babaları olmak üzere bütün babalarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”