Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

‘Genç Ofis’ Ardahan’da 7/24 gençlerin hizmetinde!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ardahan Üniversitesi Genç Ofis’in açılışını gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı

Üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerin eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla oluşturulan ‘Genç Ofis’ projesi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolüyle hayata geçirildi.

Protokol kapsamında Ardahan Üniversitesi Genç Ofis‘i de Mühendislik Fakültesi binasında hizmete girdi.

“GENÇ OFİSİMİZ 7/24 GENÇLERİMİZİN EMRİNDE OLACAKTIR”

Açılış töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu,Ardahan Üniversitemizde açtığımız Genç Ofisimiz 7/24 gençlerimizin emrinde olacaktır.” dedi.

Bakan Kasapoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“Gençlerimiz için gereken her türlü çabayı göstermek, geleceğimiz adına en önemli politikalarımızdan biridir.

Ardahan Üniversitesi spor alanları, öğrenci yurtları ve daha pek çok alanda rekabet gücü yüksek üniversitelerden bir tanesidir.

Üniversite ve liselerimizde açtığımız Genç Ofisler ile gençlerimizin bakanlığımızla olan iletişimini artırmak ve böylece bakanlığımızın gençlerimize daha fazla katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Ardahan Üniversitemizde açtığımız Genç Ofisimiz 7/24 gençlerimizin emrinde olacaktır.

Bu vesileyle Ardahan Üniversitesi Genç Ofisimizin başta Ardahan Üniversitesi’ndeki gençler olmak üzere, ülkemiz ve Ardahan için hayırlı olmasını diliyorum.”

Tören sırasında Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Biber, Bakan Dr. Kasapoğlu’na “100. Yılında Ardahan Kongreleri” ve “Zaman ve Mekân: Ardahan” fotoğraf sergisinin kataloğunu takdim etti.

TÖRENE KATILANLAR

Açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanı sıra AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Akar, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin, Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Ayvazoğlu, Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri İlhan Demir, Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Karkınçam, diğer protokol üyeleri ve Ardahan Üniversitesi idari ve akademik personeli katıldı.

Kaynak: Ardahan Üniversitesi