Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Haber Değer’e konuştu: Hedef 3 vekil!

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti’nin önümüzdeki seçimde Kars’ta 2 vekil rahat çıkaracağını hatta Cumhur İttifakı olarak 3 vekil bile çıkarabileceklerini söyledi.

AK Parti Kars İl

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yerel ve ulusal gündeme dair Haber Değer’de Atıf Özbey ile Ali Parim’e dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Başkan Çalkın, “Bugün seçim olsa nasıl bir tabloyla karşılaşırız” sorusunu, “AK Parti Türkiye’de de Kars’ta da birinci parti olur. Bunu yaptığımız hizmetlere dayanarak söylüyorum. Herkesin elini tuttuk, herkesle temas ettik. Bugün gelinen noktada tüm partiler Milli Görüş geleceğini ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı taklit ediyor.” diyerek yanıtladı.

“ANKETLERİN YANILTICI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Son zamanlarda AK Parti’nin oy oranının düştüğünü gösteren anketlerin inandırıcı olmadığını vurgulayan Çalkın, “Vatandaşın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan ilgisi hiç eksilmedi. Anketlerin yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Her gün çarşıda, pazardayım. Bize olan desteğin hala aynı olduğunu net bir şekilde görüyorum.” dedi.

HEDEF CUMHUR İTTİFAKI OLARAK 3 VEKİL

Başkan Çalkın, önümüzdeki seçimde AK Parti’nin Kars’ta 2 milletvekili rahat çıkarabileceğini, hatta Cumhur İttifakı olarak 3 vekili dahi alabileceklerini ifade etti.

Adem Çalkın Kars’taki yatırımlara ilişkin ise şunları söyledi;

“Şehrimize yapılan yatırımlarda son yıllarda önemli bir artış var. Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalarımız sürüyor. Ağustos sonuna doğru asfalt çalışmaları başlayacak. Yıl sonuna doğru da çalışmalar tamamlanacak.

Karakurt yolunda yapımı devam eden viyadüklerden ilki bu yıl, ikincisi ise önümüzdeki yıl bitirilecek.

Şu andaki en önemli gündemimiz ise kuraklık. Bu sürecin çok iyi yönetilmesi gerekiyor.

Milletvekillerimiz Ahmet Arslan ile Yunus Kılıç’ın bu süreçteki katkıları çok büyük. Kuraklık nedeniyle artan saman fiyatları vekillerimizin girişimleriyle 900 TL’ye kadar düştü.

Çiftçilerimizin borçları ertelendi. Ayrıca bilindiği üzere ‘Köyümde Yaşamak için Bir sürü Nedenim Var’ projesi de şehrimizde faaliyete geçti.”