Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan ‘Kars’ paylaşımı: Tüm Türkiye biliyor ki…

Kars, aşılamada yüzde 65 oranını geçerek sarı kategorideki iller arasına girmeyi başardı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak, “Tüm Türkiye biliyor ki, Kars’ı açacak renk mavi.” ifadelerini kullandı. 

Kars, aşılamada yüzde 65

Bölgede aşılama oranı en yüksek illerden bir tanesi olan Kars, önceki gün yüzde 65 sınırını geçerek aşı tablosunda sarı renkli iller arasında yer aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından, “Kars, ilk doz aşılanma oranıyla yüksek risk düzeyini orta düzeye düşürdü. Haritada şu an sarı. Tüm Türkiye biliyor ki, Kars‘ı açacak renk mavi.” şeklinde bir paylaşım yaptı.

KARS VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ: HEDEFİMİZ MAVİ

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz de Kars Valiliğinin sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak, hedefin mavi kategori olduğunu vurguladı.

Vali Öksüz, Bugün itibarıyla Kars‘taki aşılama oranımız %65’in üzerine çıktı. sarı kategorideyiz. Hedefimiz mavi kategori. Aşının gücüne güvenerek Covid-19 salgını ile mücadelemize güç katan kadirşinas hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. 

İlgili Haber:  Kars'ta vakalar artıyor: İşte koronavirüste son durum!