Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Yeni Kağızman Kaymakamı Hamza Türkmen kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile Kars’ın Kağızman ilçesinin yeni Kaymakamı Hamza Türkmen oldu. Peki Hamza Türkmen kimdir, nereli, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kağızman Kaymakamı Hamza Türkmen’e dair merak edilenler…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
1986 Tavas, Denizli doğumlu olan Hamza Türkmen, ilkokulu Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulunda, ortaokul ve lise öğrenimini Tavas Zeybekler Anadolu Lisesinde tamamlamıştır.
2008 yılında Akdeniz Üniversitesi, Kamu Yönetimi bölümünü bitirmiştir.
Mülki idare amirliği mesleğine 2010 Yılında Tunceli Kaymakam Adayı olarak başlamıştır.
Kaymakam adaylığı süresince Göynücek Kaymakam vekilliği, Alaçam Kaymakam vekilliği ve Araban Kaymakam vekilliği görevlerinde bulunmuştur.
2012 Yılında Portsmouth Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi anabilim dalında yüksek lisansını tamamlamış, aynı zamanda Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği üzerinde incelemelerde bulunmuştur.
2013 yılında Kaymakamlık kursunu üstün başarılı olarak tamamlamıştır.
2013-2016 yılları arasında Rize Hemşin Kaymakamlığı, 2016-2018 yıllarında arasında Bilecik Yenipazar Kaymakamlığı görevini yürüten Hamza Türkmen, Eylül 2018’de Van Çatak, Ağustos 2019’da ise Mardin Ömerli Kaymakamlığına atanmıştır.
Temmuz 2020′den beri de Diyarbakır Bismil Kaymakamlığı görevinde bulunan Hamza Türkmen, son kararnameyle birlikte Kars Kağızman Kaymakamı olmuştur.
İyi derecede İngilizce bilen Hamza Türkmen, Pınar Türkmen ile evli olup 2 çocuk babasıdır.
İlgili Haber:  Kars'a 2 yeni vali yardımcısı, 5 yeni kaymakam atandı!