Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Yeni Sarıkamış Kaymakamı Doğan Kemelek kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile Kars’ın Sarıkamış ilçesinin yeni Kaymakamı Doğan Kemelek oldu. Peki Doğan Kemelek kimdir, nereli, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Sarıkamış Kaymakamı Doğan Kemelek’e dair merak edilenler…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Kaymakam Doğan Kemelek, 11 Ocak 1982 yılında Samsun‘da doğmuş olup aslen Çorum’un İskilip ilçesindendir.

2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu.

2007-2011 yılları arasında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra açılan Kaymakam Adaylığı sınavında başarı göstererek Aksaray Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Sırasıyla Sakarya-Hendek  ve Kırşehir – Kaman  ilçelerinde Kaymakam Refikliği, Sakarya – Kaynarca ve Muğla Kavaklıdere ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

Yüksek lisans eğitimini İngiltere‘de Portsmouth Üniversitesinde  “Algı Yönetimi ve Algı Yönetiminin Terörle Mücadele ve Sosyal Çatışmalarda  Kullanılmasının Önemi” konulu teziyle tamamladı.

28 Haziran 2015 Tarihli ve 29400 Sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan müşterek kararname ile Atabey Kaymakamlığı’na 07.08.2019 tarihli ve 2019/268 sayılı Müşterek Kararnameyle de Dargeçit  Kaymakamlığına atandı.

Son olarak Kars Sarıkamış Kaymakamlığı görevine getirilen Doğan Kemelek, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Gülsüm Hanım ile evli olup, iki erkek çocuk babasıdır.

İlgili Haber:  Kars'a 2 yeni vali yardımcısı, 5 yeni kaymakam atandı!