Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Binali Yıldırım Kars’ta: Gençlerle Kars Kalesi eteğinde türkü söyledi!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Kars’ta hem esnaf ve vatandaşları ziyaret etti hem de Kars Kalesi eteklerinde konservatuvar öğrencileriyle türkü söyledi.

AK Parti Genel Başkanvekili

Kars Kafkas Üniversitesinin 2021-2022 akademik yılı açılış töreni ve AK Parti Kars İl Başkanlığı binasındaki partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda katılmak üzere kente gelen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ayrıca esnaf ve vatandaş ziyaretinde de bulundu.

Faikbey Caddesi’ndeki esnafla bir araya gelen Yıldırım, ardından beraberindeki heyetle birlikte Tarihi Kars Kalesi eteklerindeki Ebul Hasan Harakani Türbesi’ni ziyaret etti.

Yıldırım, kale eteklerinde devam eden Kars Vadi ve Bedesten Projesi hakkında ilgililerden bilgi alarak, çalışmaları inceledi.

Yıldırım daha sonra kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı’nda öğrenim gören Diyarbakırlı Cudi Metin ve Yonca Kaya ile sohbet etti.

Öğrencilerin, konservatuvarda eğitim gördüklerini söylemesi üzerine Yıldırım, “O zaman sizinle türkü söyleyelim” dediği öğrencilerle Aşık Veysel’in “Uzun ince bir yoldayım” türküsünden bir bölüm okudu.

Yıldırım daha sonra Kars Valiliğine geçerek Vali Türker Öksüz’e makamında ziyarette bulundu.