Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve MDK üyesi Taner Gökçek’ten ilçelere çıkarma: Artık hep sahada olacağız!

Partisinin Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek ile birlikte ilçe ziyaretleri gerçekleştiren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “MHP olarak, artık hep sahada olacağız. Gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. Sefer bizden, zafer Allah’tan.” dedi.

Partisinin Merkez Disiplin Kurulu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, partisinin Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek ile birlikte ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.

Sırasıyla Sarıkamış, Arpaçay, Susuz, Selim, Kağızman, Digor ve Akyaka’ya giden MHP’li isimler, buralarda ilçe teşkilatları, kaymakamlar, belediye başkanları ve esnaflarla bir araya geldi. Ziyaretlerde vatandaşların sıkıntıları dinlenip çözüm yolları istişare edildi.

Ziyaretlere ilişkin bir basın açıklaması yapan Başkan Tolga Adıgüzel, gittikleri yerlerde kendilerine ilgilinin fazla olduğunu belirterek, önümüzdeki haftalarda da MDK Üyesi Gökçek’in Genel Merkez’den kalabalık bir heyetle Kars’a geleceğini söyledi.

Bundan sonra artık hep sahada olacaklarını dile getiren Başkan Adıgüzel, açıklamasında şunları kaydetti;

“MDK Üyemiz Taner Gökçek, Merkez İlçe Başkanımız Uğur Boy, İl Genel Meclis üyemiz Turgay Uluhan ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gittiğimiz bütün ilçelerimizde MHP’ye olan teveccüh görülmeye değerdi. Gittiğimiz her yerde bölücülerle birlikte hareket eden zillet ittifakına karşı tepkiler oldukça fazlaydı.

Vatandaşlarımız 2023’de Türkiye genelinde olduğu gibi Kars’ta da MHP’yi ve Cumhur İttifakını Allah’ın izniyle zafere taşıyacaklarını söylediler. Devlet Bahçeli Bey’in ve MHP’nin duruşunun takdire şayan olduğunu beyan eden vatandaşlarımız; biz hep sizinleyiz, yanınızdayız yeter ki, PKK ve FETÖ’ye geçit vermeyin. Vatanımız iç ve dış bölücü mihraklara kurban edilmesin.

MDK üyemiz Taner Gökçek Bey de önümüzdeki haftalarda MHP Genel Merkezinden görevli kalabalık bir heyetle Kars’a gelecekler. MHP olarak, artık hep sahada olacağız. Gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. Sefer bizden, zafer Allah’tan.”