Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Atıf Özbey

Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz!

Haber Değer olarak Kars-Ağrı-Ardahan-Iğdır illerimize dair gelişmeleri daha fazla takip ediyoruz. İnşallah bu Serhat hattını yakında biraz daha genişleteceğiz. Bu arada sınır ve komşu ülkeler İran, Azerbaycan, Ermenistan ve Gürcistan’ı da mercek altına alıyoruz.

Kuruluşumuzun üzerinden 1 buçuk yıl geçmiş durumda… Özel haber kaynaklarımızın yanı sıra Anadolu Ajansı ile gerçekleştirdiğimiz abonelik sözleşmesi ile önemli bir ivme yakaladık.

Bölgede AA ile çalışan tek bölgesel basın mecrasıyız. Genel Yayın Yönetmenimiz Ali Parim ile analiz haberlerine daha fazla eğiliyoruz. Takdir edersiniz bu perspektifi Haber Değer olarak biz geliştirdik.

Yükün ağır kısmı Ali’nin üzerinde. Zaman zaman bunalıyor ve benimle tatlı bir kavgaya tutuşuyor.

Yaptığımız haberlerin hak ettiği kadar beğeni almadığından yakınıyor. Buna karşı iddiam şuydu; vatandaş kendisini, şehrini, kültürünü inancını ilgilendiren olumlu gelişmeleri takip eder. İşte belgesini sunuyorum Ali kardeşim;

Karslı hemşehrimiz Ercan Kaya, katıldığı O Ses Türkiye programında Ebru Gündeş’in grubuna girmeye hak kazandı.

Biz de bunu Haber Değer’in sosyal medya hesaplarında paylaştık. Facebook sayfamızda 6 günde 116 bin defa görüntülendi.

Haber sitesi olarak bir takip sorunumuzun olmadığının en açık belgesi bu Ali Can…

Tıpkı yine geçtiğimiz günlerde paylaştığımız Kars (Kafkas) çoban köpeğine ve Kars’ın dünyanın 18. Peynir Rotası olduğuna ilişkin videoların da yüksek sayıda görüntülendiği gibi…

Ali bir konuda daha anlaşmamız lazım. Biliyorsun Erbakan Hocamızın rahle-i tedrisatından gelen bir dostunum. Hocam, “Hiçbir mazeret, başaranın yerini tutamaz” sözünü bize hatırlatır dururdu. Ali kardeşim, biz Allah’ın izniyle başaracağız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER