Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Valisi Öksüz’den davet: Türkiye, Sarıkamış şehitleri için yürüyecek

Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz, herkesi 7-8-9 Ocak 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı’na davet etti.

Kars Valisi ve Belediye

Vali Öksüz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sarıkamış Harekatı’nın 107. Yılı… Aziz şehitlerimiz anısına 7-8-9 Ocak 2022 tarihlerinde düzenleyeceğimiz anma programlarına tüm vatandaşlarımız davetlidir.” ifadelerine yer verdi.

Anma programı

Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı’nın ilk günü saat 14.30’da şehit ve gazi aileleri onuruna bir yemek verilecek. Aynı gün saat 18.00’de Kazım Karabekir Camisi’nde mevlit okutulacak.

Mevlid-i Şerif programının ardından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda toplanacak katılımcılar, meşaleli yürüyüş gerçekleştirecek. Saat 19.30’da başlayacak meşaleli yürüyüş, Yukarı Sarıkamış Şehitliği’nde son bulacak.

Programın ikinci günü etkinlikler Sarıkamış Kayak Merkezi’ndeki Kardan Heykeller Sergisi ile devam edecek. Aynı gün saat 18.00’de yine Sarıkamış Kayak Merkezi’nde meşaleli kayak gösterisi, saat 19.30’da Ekinata Grand Toprak Oteli’nde bir anma programı düzenlenecek.

Programın son günü ise Anma Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Kızılçubuk Zirve Alanı’nda toplanacak katılımcılar, saat 10.30’da yürüyüşe geçecek. Yürüyüş, Ay Yıldız Tören Alanı’nda son bulacak. Burada saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk konulacak ve protokol konuşmaları gerçekleştirilecek.

Sarıkamış Şehitleri Anma Programı, saat 13.30’da Ay Yıldız Tören Alanı’nda düzenlenecek Çelik Kanatlar gösterisi ile son bulacak.