Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Paulmark: Dünya vitrininde Türkiye markası

30 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü giyim markası olan Paulmark başarısını Dünya ülkelerinde de tescilliyor. Son yıllarda ülke genelinde açtığı mağazalarla hızlı bir büyüme sağlayan Paulmark Dünya’ya da açılıyor.

30 yılı aşkın geçmişiyle

30 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü giyim markası olan Paulmark başarısını Dünya ülkelerinde de tescilliyor. Son yıllarda ülke genelinde açtığı mağazalarla hızlı bir büyüme sağlayan Paulmark Dünya’ya da açılıyor. Kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile yerli ve yabancı giyim mağazaları arasından sıyrılarak ülkemizde zirveye doğru ilerleyen Paulmark giyim, yaygın mağaza ağına yurtdışı mağazalarını da kattı.

PAULMARK DÜNYAYA AÇILIYOR

1991 yılından beri ülkemizin önemli giyim markası olarak faaliyetlerini yürüten Paulmark, son yıllarda yaptığı atılımlarla hem tüketicilerin hem de sektörün dikkatini üzerine topladı. Korona salgını sonrası rakiplerinin aksine çevrimiçi mağazacılığa daha fazla önem vererek küresel piyasadaki rakiplerini geride bırakan Paulmark dünya devi olma yolunda önemli adımlar atıyor. Genişleyen mağaza ağıyla Türkiye’nin her yerinde tüketiciye birebir ulaşan Paulmark Dünya devleri ile yarışmaya başladı.

Paulmark, Türkiye’de ilk etapta “100 mağaza” hedefini gerçekleştirmeye çalışırken Katar, Kazakistan, Irak, Azerbaycan gibi ülkelere açtığı mağazalarla da küresel bir marka olma yolunda ilerliyor. Paulmark şu anda Kazakistan’da 3, Irak’ta  47, Azerbaycan ve Katar’da 1’er mağaza ile faaliyetlerini sürdürüyor.

“Yerli Marka’nın Gücünü Kanıtladı”

Güçlü yabancı tekstil markaları fiziksel mağazalarını birer birer kapatırken, Paulmark ulusal ölçekli markaların boşluğunu doldurarak, Türkiye’nin tekstildeki gücünü bir kez daha ispatlamış oldu. Paulmark hızla açtığı mağazalarıyla fiziksel mağaza sayısını şimdiden 3’e katladı.

Yatırımlar sürecek

Paulmark yetkilileri, Online mağazacılığın yanı sıra fiziksel mağaza ağlarını genişletmelerinin nedenini; müşteriler ile birebir iletişim kurma fırsatı verdiği bunun da müşteri memnuniyeti ve güveni açısından çok önemli olmasına bağlıyorlar.

Kriz dönemlerinde küresel markaların mağaza kapatma ve ülke piyasasından çekilme eğilimlerine karşı yatırımlarını artırdıklarına dikkat çeken Paulmark yetkilileri; yerli bir marka olmanın avantajıyla hem ülke piyasasına hareket katmak hem de Türk tekstilini dünyaya tanıtmak gibi önemli bir görevi yerine getirme misyonu taşıdıklarını ifade ediyor.