Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Van’da merhum polis memuru Ali İzzet Avşin anısına kütüphane kuruldu

Görevi sırasında 2020 yılında hayatını kaybeden merhum polis memuru Ali İzzet Avşin anısına, Van’ın Tuşba ilçesinde bulunan Abdulkadir Geylani İmam Hatip Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu.

Görevi sırasında 2020 yılında

Kütüphane için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi ve şehit polis memurunun ablası Dr. Nurcan Avşin öncülüğünde, çocukların gelişimi ve eğitimini desteklemek adına bir kitap bağışı kampanyası başlatıldı.

Kardeşinin Van’a altı yıl severek hizmet ettiğini ifade eden Avşin, 33 yıllık yaşamı boyunca kardeşinin de iyi bir okuyucu ve yazar olduğunu, çocukları önemsediğini dile getirerek bu konuda tüm duyarlı vatandaşlardan destek beklediğini söyledi.

“Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut yaklaşımıyla, hep birlikte kocaman bir kütüphane kurmak için yardımlarınızı bekliyoruz.” diyen Avşin, sözlerine şöyle devam etti;

Kitap bağışları 15 Mart’a kadar devam edecektir.
Dünya ve Türk klasikleri, romanlar, hikâyeler, şiirler, yabancı dil kaynakları, sözlükler, atlaslar, ansiklopediler, MEB onaylı ders kitapları, LGS hazırlık kitapları, görsel-işitsel kaynaklar, kişisel gelişim kitapları, bilim-teknik dergileri, zekâ oyunları bağış olarak kabul edilmektedir.”

İletişim:
Gsm: 05052729830
Adres: Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Coğrafya Bölümü, Van