Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Serhat’ın unutulmaz tatları, Miroğlu Organik Gıda Ürünleri farkıyla Türkiye’ye taşınıyor

Kağızman’da ocak ayında faaliyetlerine başlayan Miroğlu Organik Gıda Ürünleri, bölgenin unutulmaz tatlarını güven ve samimiyetle müşterileriyle buluşturuyor.

Kağızman'da ocak ayında faaliyetlerine

Kars’ın ve Serhat yöresinin bütün organik gıda ürünleri, en sağlıklı ve hijyenik şekilde Miroğlu Organik Gıda Ürünleri farkıyla sofralara taşınıyor.

Kars kaşar peyniri, organik çiçek balı, pekmez, köme ve Kağızman’ın abrigoz açması, işletmede sunulan önemli yöresel ürünlerinden bazılarını oluşturuyor.

Miroğlu Organik Gıda, anlaşmalı olduğu kargo firmaları vasıtasıyla Serhat yöresinin bütün yöresel ürünlerini müşterilerinin kapısına kadar ulaştırıyor.

Instagram, Facebook ve diğer bütün sosyal medya mecralarında resmi sayfaları olan Miroğlu Organik Gıda; online menüler vasıtasıyla müşterilerinin ürünlere kolay bir şekilde ulaşmasına da imkân tanıyor.

Miroğlu Organik Gıda Ürünleri, hali hazırda işletmede bulunan ürünleri fotoğraflayarak sanal mecralarda kullanıyor. Bu nedenle Miroğlu Organik Gıda Ürünlerini tercih eden müşteriler, oturdukları yerden mevcut ürünün gerçek fotoğrafını görebiliyor ve Türkiye’nin neresinde olursa olsun sipariş verebiliyor.

Miroğlu Organik Gıda Ürünleri, müşterilerine Serhat yöresinin doğasından gelen yöresel ürünleri sunarak sağlıklı beslenme hizmeti vermeyi misyon ediniyor.

Serhat yöresinin doğasından gelen yöresel ürünleri  7 bölge, 81 ile kargo imkanı ile ulaştıran işletme, kendisini “Kars’ın Türkiye’ye açılan kapısı” olarak tarif ediyor.

Telefon: 0536 220 69 69

Instagram: miroglu.organik.gida

Facebook: Miroğlu Organik Gıda Ürünleri

Adres: Şahindere Mahallesi Narinkale Caddesi No: 67/1 Kağızman Merkez Camii Karşısı Kağızman /KARS