Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Çukurca’da meşaleli yürüyüş gerçekleştirildi

HAKKARİ (AA) – Hakkari'nin

HAKKARİ (AA) – Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında meşaleli yürüyüş düzenlendi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünde bir araya gelen gençler, ellerinde taşıdıkları Türk bayrağıyla Hükümet Konağı önüne kadar yürüdü.

Yürüyüşe katılan Kaymakamı Hasan Kurt, yaptığı açıklamada, bu yürüyüşün çok anlamlı olduğunu söyledi.

“Bu bölgede yapılamayan etkinlikleri şimdi yapıyoruz. Sağlanan huzur ve güven ortamında artık gençlerimizle beraber ellerimizde bayraklarla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladık.” diyen Kurt şöyle devam etti:

“Bu akşam ellerimizde bayraklar, dilimizde marşlarımızla Çukurca'nın sokaklarında yüzlerce gencimizle el ele kol kola yürüyüş yaptık. Çukurca'da artık gençlerimiz ellerine bayrak alarak bayramları öğretmenleriyle askerleriyle polis ağabeyleriyle kutluyorlar.”

Hükümet Konağı önünde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son bulan yürüyüşe İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Sağındık, Belediye Başkan Vekili Gülseren Duman, Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.