Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Merhum polis memuru Ali İzzet Avşin’e en güzel hediye

Tuşba Kaymakamlığı, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Van Şair ve Yazarlar Birliği’nin desteğiyle Tuşba ilçesinde bulunan Abdulkadir Geylani İmam Hatip Ortaokulu’nda merhum polis memuru Ali İzzet Avşin adına oluşturulan kütüphane hizmete açıldı.

Tuşba Kaymakamlığı, Van Yüzüncü

Yaklaşık altı ayda toplanan ve 10 bin kitaptan oluşan kütüphanenin açılışına Tuşba Kaymakamı Furkan Duman, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Bakır Bedevioğlu, merhum polis memuru Ali İzzet Avşin’in ablası ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Nurcan Avşin, Van Şair ve Yazarlar Birliği Başkanı Yaşar Adıyaman, YYÜ Öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

YYÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Kınık ise müzik dinletisi ile bu özel güne destek verdi. Kütüphanenin açılışına katkı sunanlara plaket verildi.

Kütüphane projesine öncülük eden Dr. Nurcan Avşin ve Yaşar Adıyaman, kitaplara ve çocuklara duyarlılığı ile tanınan ve kendisi de bir yazar olan merhum polis memuru Ali İzzet Avşin’e en güzel hediyenin bu kütüphane olduğunu dile getirdi.