Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Kutfettin Fırat Şan

Madem okullar açıldı, hakikati oku!

“De ki: Hak geldi batıl yok oldu. Zira batıl yok olucudur.” (İsra, 81)

Madem okullar açılmış, gençler köşe köşe, sokak sokak yürüyüp okullarına varacaklar, o vakit eğil ve fısılda evladının, gencinin kulağına: “Hak gelince batıl yok olur; senin hakkın da “La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah’tır” de!

Hakikat sınandığı en sıkı dönemi yaşıyor. Kürsülerde, meydanlarda, sokaklarda, her köşenin başında hakikatin aksini söylemek için harıl harıl çalışmaktalar. Dernekler adı altında yeni öğrenmeye yahut yeniden öğrenmeye başlayan genç dimağlara yanlış bilgileri, bozuk fikirleri aşılıyor, kirli planlarına onları alet ediyorlar. Anne babaların nice emeller ile okullara gönderdikleri gençleri, nice elemler nice tehlikeli fikirler ile doldurup geri gönderiyorlar.

Peki, biz ne yapacağız? Durmadan çalışacağız; sırf hakikat adına. Sırf nice emellerle dolu bahtiyar bir istikbal adına. Evlatlarımıza Hazreti Muhammed’i (sav) anlatacağız. Öz yurdunda işkencelere, hakaretlere, küfürlere maruz kalan, öz yurdundan Mekke’den gitmek zorunda kalan hakkın temsilcisi, Allah’ın elçisi, İslam’ın ilk sesi Hazreti Muhammed’i (sav) anlatacağız! Bu kadar kargaşanın, haksızlığın ve zulmün içinde Peygamberin nasıl başardığını anlatacağız! Hazreti Muhammed’in (sav) en güçlü ve tek gerçeğini yani batıla karşı galip gelen hakikatini anlatacağız: “La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah!”

Allah’ın olmadığı, dinin ve peygamberin olmadığı bir fikri modernite süsü altında her alana, her eve yaymaya çalışanların karşısında evladını aciz ve fikirsiz bırakmayacağız! Ateizm ve ateizmin aciz uzuvlarını gençlerin akıllarına, hayatlarına, istikballerine yaymaya çalışan ahmakların karşısında evlatlarımıza gür bir ses vereceğiz, güçlü bir ses: “La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah!”

Ve şimdi herkese ve her şeye tıka kulağını ve eğil ve fısılda evladının, gencinin kulağına: Allah’tan başka ilah yoktur! Tek gerçek budur. Bu gerçeğe Hazreti Muhammed (sav) gibi elçi olunduktan sonra, bu gerçeğin hizmetkarı olduktan sonra hangi güç gelirse gelsin karşına, sen kazanacaksın! Çünkü Allah’ın müjdesi var! Çünkü Allah, hakikatin yanında batılı yok etmiştir. Sen evladım, hakikatin yanında olduğun sürece eninde sonunda kazanan sen olacaksın. Ve senin hakikatin: “La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah’tır!”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER