Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Vali Öksüz ve Vali Sarıibrahim’den Azerbaycan askerleri için başsağlığı mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz ile Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısında şehit olan Azerbaycanlı askerler için taziye mesajı yayımladılar. 

Kars Valisi Türker Öksüz

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Twitter hesabından yayımladığı mesajında, “Azerbaycan-Ermenistan sınır hattındaki çatışmalarda hayatlarını kaybeden Azerbaycan ordusunun kahraman şehitlerine Allah’tan rahmet, dost ve kardeş Azerbaycan halkına başsağlığı dileklerimi iletirim.” ifadelerini kullandı.

Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim ise “Birdir bizim her halimiz Sevincimiz, melalimiz. Bayraklarda hilalimiz Azerbaycan-Türkiye… Azerbaycan-Ermenistan sınır hattındaki çatışmalarda şehit olan Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kardeş Azerbaycan halkına baş sağlığı diliyorum.” paylaşımını yaptı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 12 Eylül gecesi ve 13 Eylül sabahı Ermenistan ordusunun Azerbaycan’la sınırın Daşkesen, Kelbecer, Laçın ve Zengilan istikametlerinde geniş çaplı provokasyon gerçekleştirdiği bildirilmişti.

Açıklamada, Azerbaycan ordusundan 42, Devlet Sınır Hizmetleri askeri personelinden 8 toplam 50 askerin şehit olduğu belirtilmişti.