Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Çağlar, Azat, Ömercan, Ozan, Murat, Tevfik… Kars’ta tam 6 canımız gitti!

Çağlar Aygün, Azat Şafak, Ömercan Dalda ve Ozan Gündüz’ün ardından Kars’ta dün iki çocuk daha boğularak can verdi. Halıkışlak Köyü yakınlarında serinlemek için Aras Nehri’ne giren Tevfik ve Murat Celayir’in cansız bedenlerine ulaşıldı. 

Çağlar Aygün, Azat Şafak,

Iğdır‘ın Tuzluca ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Tevfik Celayir ve 15 yaşındaki Murat Celayir, dün akrabalarıyla  piknik yapmak için Kars‘ın Halıkışlak Köyü yakınlarına geldi. Bir süre sonra serinlemek için Aras Nehri‘ne giren ve akraba oldukları öğrenilen iki genç, bir anda gözden kayboldu.  Iğdır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Iğdır ve Kars AFAD görevlilerinin yaptıkları aramalar sonucunda ise iki gencin cansız bedenine ulaşıldı.

KARS’TA BU YIL 6 KİŞİ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ

Murat Celayir ve Tevfik Celayir‘den gelen bu kahreden haberin ardından Kars’ta bu yıl boğularak ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi. Geçtiğimiz Nisan ayında Sarıkamış‘a bağlı Mescitli Köyünde gölete giren 17 yaşındaki Çağlar Aygün, Haziran ayında Kağızman Denizgölü Köyünde Aras Nehri‘ne giren 16 yaşındaki Azat Şafak ve 16 Ağustos’ta Cumhuriyet Köyü mevkiinde Kars Çayı‘na giren 16 yaşındaki Ömercan Dalda ile 14 yaşındaki Ozan Gündüz’ün cansız bedenlerine ulaşılmıştı.