Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KAIDER ata topraklarında gönüllere dokunmaya devam ediyor

2017 yılında İstanbul Pendik’te kurulun Kars, Ardahan, Iğdır Derneği (KAIDER), yeni kurulmuş olmasına rağmen kendi öz kaynakları ile yapmış olduğu güzel eserlerle, ata topraklarında gönüllere dokunmaya devam ediyor.

2017 yılında İstanbul Pendik’te

Her sene farklı okullara kırtasiye malzemesi, çanta, giyim vs. gibi temel ihtiyaçların dağıtımını yapan KAIDER, Ramazan aylarını da boş geçmeyerek yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Derneğin Iğdır temsilcisi ve Tuzluca köylere hizmet götürme birliği müdürü Faruk Korkusuz, yaptıkları yardımların mutluluğunu sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı;

“Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum, Pendik’te faaliyet gösteren, Kars, Ardahan, Iğdır Derneğimizin (KAIDER)  katkılarıyla kurulan Şehit üsteğmen Hakan ÖZKANER Orta Okulu spor odasının açılışını Kaymakamımız Sayın Salih ÇİĞDEM, Garnizon komutanımız, Emniyet müdürümüz, Milli Eğitim Müdürümüz ve okul idarecilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Açılışa İstanbul‘dan gelen Dernek başkanımız Sayın Özcan ÖFEKLER ve değerli yönetimine ilçemize kazandırmış oldukları bu güzel eser için çok teşekkür ediyorum. Her sene farklı güzelliklerle Tuzluca‘mızda yüreklere dokunan KAIDER yönetimi bu sene çocuklarımızı yine unutmadılar, hassasiyetlerinden dolayı şahsım ve ilçemiz adına KAIDER yönetimine ve katılım sağlayan sayın kaymakamımız başta olmak üzere tüm protokole bir kez daha çok teşekkür ediyorum.”