Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars’ta 12 araç trafikten men edildi! 38 araca ise…

Kars’ta jandarma ekiplerinin yaptığı denetimde 12 araç trafikten men edildi. Yine kurallara uymayan toplam 38 araca 17 bin 344 TL para cezası uygulanırken, hacizli olduğu anlaşılan 1 araç da yakalandı.

Kars'ta jandarma ekiplerinin yaptığı

Kars Valiliği kontrolünde İl Jandarma Komutanlığı tarafından 06-07 Eylül 2020 tarihlerinde saat 08:00-19:00 saatleri arasında 92 personelin katılımıyla “Türkiye Özel Trafik Denetimi”  radarlı hız kontrol denetimi, ticari taksi, yük-yolcu taşıma araç kontrolü, emniyet kemeri ve seyir halinde cep telefonu kullanan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Bin 169 aracın denetlendiği çalışmada; 11 araca hız kurallarına uymamaktan, 4 kişiye seyir halinde telefon kullanmaktan, 2 kişiye emniyet kemeri takmamaktan, 21 kişiye ise diğer trafik kuralları ihlallerinden olmak üzere toplam 38 araca 17 bin 344 TL trafik para cezası uygulandı. Öte yandan 12 araç trafikten men edildi ve 1 hacizli araç da yakalandı.

Kars Valiliğinin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir” ifadeleri de yer aldı.