Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars’ta 2 mahallenin daha parkı oldu! Kurdeleyi çocuklarla birlikte kestiler

Kars Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı devam ettirilen Subatan, Alpaslan, Paşaçayır Mahalleleri ve Digor Yolu Toki’deki parkların ikisinin açılışı gerçekleştirildi. 

Kars Belediyesi Park ve

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen ve Başkan Vekili Şevin Alaca‘nın talimatıyla geçtiğimiz aylarda başlatılan park çalışmalarında, yapımı tamamlanan iki parkın açılışı gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Vekili Şevin Alaca, Başkan Yardımcısı Muazzez Çağrıtekinci ve Belediye Meclis Üyelerinin katılığı açılışta, Subatan ve Alparslan Mahalleleri’ndeki çocuklar ile birlikte kurdele kesildi.

Açılışlarda mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri Başkan Vekili Alaca’ya da teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Öte yandan Kars Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün kent merkezi ve mahallelerdeki parkların da içinde bulunduğumuz yaz sezonu boyunca park mobilyalarını yenileyerek, zemin ve duvar iyileştirme çalışmalarını yaparak vatandaşların taleplerini yerine getirmek üzere de çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.