Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars’ta 4 firari sonunda yakayı ele verdi! Bakın aylarca nasıl saklanmışlar

Kars’ın Kağızman İlçesinin Kuloğlu Köyünde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın ardından firar eden 6 zanlıdan 4 tanesi, aylarca süren arama çalışmalarının ardından yakayı ele verdi.

Kars'ın Kağızman İlçesinin Kuloğlu

Geçtiğimiz Mayıs ayında Kağızman‘ın Kuloğlu Köyünde hayvan otlatma meselesi yüzünden Daştan ve Güngör aileleri arasında bir silah kavga meydana gelmiş ve kavgada 2 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de yaralanmıştı. Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de kavgaya karışan 8 zanlı olduğunu tespit etmişti. Ancak 2 zanlının tutuklanmasına karşın 6 zanlı kayıplara karışmıştı.

FİRARİ 6 ZANLI MADUR KIRSALINDA SAKLANMIŞ

Kars Valiliği kontrolünde Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekibin aylarca süren arama çalışmaları sonucu, firari 6 zanlının Madur kırsalına kaçtıkları ve sarp kayalık, dağlık alanda saklandıkları öğrenildi.

4 FİRARİ YAKALANDI, 2’Sİ HALA ARANIYOR

Komando birlikleri ile yapılan operasyonlar sonucunda da 1 zanlı Ağrı İli Çatalipaşa Köyü bölgesinde, 1 zanlı Kağızman ilçesi Kuloğlu Köyü bölgesinde yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Firari 4 zanlının yakalanması için 24 Eylül 2020 günü Madur alanına yapılan komando operasyonuyla da 2 zanlı arazide kaçarken silahları ile birlikte yakalandı. Diğer 2 firarinin yakalanması için ise çalışmalara devam ediliyor.