Kars’ta 4 firari sonunda yakayı ele verdi! Bakın aylarca nasıl saklanmışlar

Kars'ın Kağızman İlçesinin Kuloğlu Köyünde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın ardından firar eden 6 zanlıdan 4 tanesi, aylarca süren arama çalışmalarının ardından yakayı ele verdi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Kağızman‘ın Kuloğlu Köyünde hayvan otlatma meselesi yüzünden Daştan ve Güngör aileleri arasında bir silah kavga meydana gelmiş ve kavgada 2 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de yaralanmıştı. Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de kavgaya karışan 8 zanlı olduğunu tespit etmişti. Ancak 2 zanlının tutuklanmasına karşın 6 zanlı kayıplara karışmıştı.

FİRARİ 6 ZANLI MADUR KIRSALINDA SAKLANMIŞ

Kars Valiliği kontrolünde Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekibin aylarca süren arama çalışmaları sonucu, firari 6 zanlının Madur kırsalına kaçtıkları ve sarp kayalık, dağlık alanda saklandıkları öğrenildi.

4 FİRARİ YAKALANDI, 2’Sİ HALA ARANIYOR

Komando birlikleri ile yapılan operasyonlar sonucunda da 1 zanlı Ağrı İli Çatalipaşa Köyü bölgesinde, 1 zanlı Kağızman ilçesi Kuloğlu Köyü bölgesinde yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Firari 4 zanlının yakalanması için 24 Eylül 2020 günü Madur alanına yapılan komando operasyonuyla da 2 zanlı arazide kaçarken silahları ile birlikte yakalandı. Diğer 2 firarinin yakalanması için ise çalışmalara devam ediliyor.

Exit mobile version