Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Sabah saatlerinde gözaltına alınan Ayhan Bilgen’den ilk açıklama geldi!

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’in sabah saatlerinde gözaltına alınmasının ardından Bilgen’in sosyal medya hesaplarından yapılan bir paylaşımda, “Böyle bir operasyonu bekliyordum. Ev aramasında yalnızca Jineolojî Dergisi alındı” ifadelerine yer verildi. 

Kars Belediye Başkanı Ayhan

2014’te düzenlenen Kobani eylemlerine ilişkin soruşturma kapsamında bu sabah gözaltına alınan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen‘den ilk açıklama geldi. Bilgen‘in sosyal medya hesaplarından yapılan bir paylaşımda, “Böyle bir operasyonu bekliyordum. Ev aramasında yalnızca Jineolojî Dergisi alındı” ifadelerine yer verildi.

Bu sabah Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kobani olayları ile ilgili Ankara merkezli operasyonda 82 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.  Gözaltı kararı verilenler arasında Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen de yer almıştı.

Bilgen‘in sabah saatlerinde gözaltına alınmasının ardından Kars Belediye Başkan Vekili Şevin Alaca bir açıklama yaparak,  “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma nedeniyle şu an Ayhan Bilgen’nin evi aranıyor. Hakkında 4 gün gözaltı kararı verilmiş. Ayhan Bilgen’in evinde sabah erken saatlerde başlayan arama bitti emniyete geçiyoruz.” demişti.

İlgili Haber:  Flaş haber! Ayhan Bilgen gözaltında! Açıklamalar peş peşe geldi