Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Ece Üner Kars’ta eşeğe işkence görüntülerine isyan etti: Hemen, şimdi, lütfen!

Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner, Kars’ta eşeğe işkence haberini sunduktan sonra, “artık bu gariban hayvanları değil de onlara yapılan hayvanlığı cezalandırsak bir zahmet. Hayvan Hakları Yasası hemen, şimdi, lütfen! Vakit geldi de geçiyor bile” diyerek yetkilileri göreve çağırdı. 

Show TV Ana Haber

Kars‘ın Digor ilçesine bağlı Alem köyünde, iki şahsın yavru eşeğe işkence ettiği görüntüler, Türkiye‘yi ayağa kaldırdı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Doğa Koruma ve Milli Parkla Şube Müdürlüğü ekipleri, eşeğe işkence eden şahısları tespit ederek, 947 lira idari para cezası uyguladı ve eşek, muhtara teslim edilerek koruma altına alındı.

ECE ÜNER: HEMEN, ŞİMDİ, LÜTFEN!

Tepki çeken görüntüler Show Ana Haber Bülteni‘ne de taşındı. Sunucu Ece Üner, haberi sunarken “Kars‘ta iki vicdansız güya eğlence olsun diye ufacık bir sıpaya işkence etti. Bunu yaparken de utanmadan rezilliklerini bir de sosyal medyada paylaştı” ifadelerini kullandı.

Üner haberin ardından da “artık bu gariban hayvanları değil de onlara yapılan hayvanlığı cezalandırsak bir zahmet. Hayvan Hakları Yasası hemen, şimdi, lütfen! Vakit geldi de geçiyor bile” diyerek yetkilileri bir an önce göreve çağırdı.

İşte o anlar…

İlgili Haber:  Kars'ta eşeğe işkence eden şahıslar bulundu: İşte aldıkları ceza
İlgili Haber:  Sosyal medya ayağa kalktı? Kan donduran bu görüntü Kars'ta mı çekildi?