Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kağızman’ın yıllardır kangrene dönen çilesi!

Kars’ın Kağızman ilçesindeki cadde ve sokaklar, gerek otopark yetersizliği gerekse duyarsız sürücüler tarafından adeta arap saçına dönüyor. Gelişi güzel park edilen araçlar, yaya ve araç trafiğini olumsuz etkiliyor.

Kars'ın Kağızman ilçesindeki cadde

Kağızmanfm‘de yer alan habere göre; Kağızman‘da yeterince otopark olmayınca vatandaşlar araçlarını caddelere gelişi güzel park ediyor. Bu araçlar da yaya ve araç trafiğinin yanı sıra belediye temizlik ekiplerinin de çalışmalarını aksatıyor.

Özellikle belediyenin süpürme aracı park edilen araçlardan dolayı doğru dürüst temizlik yapamazken, vatandaşlar ise bir kaldırımdan diğerine geçmek için akla karayı seçiyor. Trafik ekiplerinin uyarısını dikkate almayan sürücüler, araçlarını park ederek ortadan kayboluyor. Zaman zaman park edilen araçlar yüzünden trafik aksarken, trafik ekipleri ise araç trafiğini düzene sokmak için yoğun çaba sarf ediyor.

TRAFİK SORUNU YILLARDIR ÇÖZÜLEMEDİ

İlçede yıllardan beri çözülmeyen gelişi güzel park sorunun kapalı otoparklar yapılarak çözüleceğine inanan vatandaşlar, bazı işyeri sahiplerinin ise yola çeşitli malzeme koyarak trafiği içinden çıkılmaz bir hale sokmasına ise anlam veremediklerini belirtiyor.

Kağızman’da park sorunun ne zaman çözüleceği ise henüz bilinmiyor.