Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kars Akyaka’da 5 eve operasyon!

Kars’ın Akyaka ilçesinde 5 ayrı eve düzenlenen operasyonda, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet tabanca şarjörü ve silahlara ait 35 adet mühimmat ele geçirildi. 

Kars'ın Akyaka ilçesinde 5

Kars Valiliği kontrolünde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 18 Aralık 2020 Cuma günü Akyaka sınırları içerisinde 5 ayrı eve bomba arama köpeklerinin de katılımıyla operasyon düzenledi.

Evlerde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet tabanca şarjörü ve silahlara ait 35 adet mühimmat ele geçirildi.

Ruhsatsız tabancalar ve av tüfeği kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma Kriminal Merkezine gönderilirken olayla ilgili 5 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı.

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada aynı zamanda, Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı.