Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Iğdır’da korkunç cinayet: Bir kadın daha katledildi!

Iğdır’da 9 yıl önce 16 yaşındayken kaçırılarak amca oğlu ile evlendirilen Dilan K., iki çocuğu ve annesinin gözü önünde eski eşi tarafından katledildi.

Iğdır'da 9 yıl önce

Iğdır merkez Karaağaç Mahallesi‘nde bir evde gece saatlerinde bir kadın daha cinayete kurban gitti.

İddiaya göre 16 yaşındayken Marif K. tarafından kaçırılan Dilan K. iki çocuğunun babası ile sürekli geçimsiz bir hayat sürüyordu. Defalarca dayak yiyen kadın, baba evine dönse de bir şekilde evliliğini devam ettirmek istedi.

Son olarak 8 ay önce çıkan tartışmada eşi Marif K. tarafından darp edildi. Hastanelik olan Dilan K.‘nın hastane polisi tarafından ifadesi alındı. Açılan boşanma davasında boşanan çiftin iki çocuğu annenin talebi üzerine velayeti babaya verildi.

PENCEREYİ KIRARAK EVE GİRDİ

Bu sırada İstanbul‘a çalışmaya giden Marif K, çocuklarını annelerine verdi. 20 gün önce İstanbul‘dan Iğdır‘a dönen katil, dün gece saatlerinde eski eşiyle konuşmak istedi. 48 yaşındaki Marif K., eşinin görüşme talebini reddetmesi üzerine evden uzaklaştı.

Mahkeme tarafından uzaklaştırma kararı verilen Marif K., gece saatlerinde tekrar gelerek arka bahçeden pencereyi kırarak eve girdi.

DİLAN K. OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Dilan K. ve annesi salonda otururken çocukları ise uyuyordu. Bu sırada tartışma alevlenince Marif K. belindeki silahı çıkarak iki el ateş etti. Dilan K. olay yerinde hayatını kaybederken katil kaçtı.

Emniyet ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Öğle saatlerinde ise katil zanlısı saklandığı yerden çıkarak karakola teslim oldu.

Hayatını kaybeden talihsiz kadının cansız bedeni ise otopsi için Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: Sabah