Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Settar Kaya Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’nun yönetim kuruluna seçildi!

Kars’ın saygın siyasetçilerinden Settar Kaya, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu (TADEF) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Kars'ın saygın siyasetçilerinden Settar

2006 yılında kurulan Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu’nun (TADEF) 5’inci Olağan Genel Kurul Kongresi, 28 Ağustos Cumartesi günü Kocaeli‘de yapıldı.

TADEF‘in Kurucu Başkanı Bilal Dündar kongrede aday olmazken, Genel Başkanlık için Avukat Yakup Bulut ile iş insanı Adalet Turan yarıştı.

88 delegenin oy kullandığı seçimde genel başkanlık görevini Adalet Turan devralırken, yönetim kurulu üyeliğine seçilenler arasında Kars‘ın saygın siyasetçilerinden Settar Kaya da yer aldı.

Kongrenin ardından sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımlayan Settar Kaya,Türkiye-Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Kongresinde şahsımı da yönetim kurulu üyeliğine layık gören delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Federasyon başkanlığını uzun yıllar yürüten Bilal Dündar Bey’e ve ekibine emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.