Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

3 bin 549 kişi tek tek bilgilendirildi: Kars’ta uyuşturucuya geçit yok!

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelenin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla hayata geçirilen ‘UYUMA’ ve ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne’ projeleri kapsamında, son 1 ay içerisinde toplam 3 bin 549 vatandaşı bilgilendirdi. 

Kars İl Emniyet Müdürlüğü,

Birbirinden başarılı operasyonlarla zehir tacirlerine göz açtırmayan Kars Emniyeti, farkındalık çalışmalarıyla da uyuşturucu ile mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürüyor.

Uyuşturucu ticaretinin ve madde bağımlılığının önüne geçmek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘UYUMA’ ve ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne’ gibi projeler, yurt genelinde olduğu gibi Kars‘ta da etkin bir şekilde uygulanıyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; son 1 ay içerisinde anne, anne adayı ve diğer vatandaşlar olmak üzere toplam 3 bin 549 kişiye ulaşıldı.

Görüşmelerde vatandaşlara hem Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) uygulaması tanıtıldı hem de çocuk ve gençlerin uyuşturucu kullanmasının önüne geçmek amacıyla anne ile işbirliğinin önemi anlatıldı.