Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici, 2023 hedefini Kars’ta açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici, son 6 ayda üye sayılarını yüzde 130 arttırdıklarını ve eksik teşkilatları süratle tamamlamaya çalıştıklarını belirterek, "İnşallah 2023 seçimlerinde Büyük Birlik Partisi, kendi adıyla, amblemiyle ve listesiyle Cumhur İttifakı içerisinde yerini alacak ve Meclis’te de güçlü bir şekilde temsil edilecek." dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Kars'ta!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin il başkanlığı binasının açılışını yapmak ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Kars’a geldi.

Parti binası açılışının, esnaf, STK ve Oda ziyaretlerinin ardından kentin tarihi mekanlarını gezen Destici, burada gazetecilere parti çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

“Son 6 ayda üye sayısını yüzde 130, son 3 ayda ise yüzde 51 arttırdık. En fazla oran olarak arttıran siyasi partiyiz” diyen Büyük Birlik Partisi lideri, Aynı zamanda eksik olan teşkilatlarımızı da süratle tamamlıyoruz. 2023’e, seçim sath-ı mahaline girene kadar bu çalışmalarımızı yoğunlaştırarak devam ettireceğiz. İnşallah 2023 seçimlerinde de Büyük Birlik Partisi, kendi adıyla, amblemiyle ve listesiyle Cumhur İttifakı içerisinde yerini alacak ve Meclis’te de güçlü bir şekilde temsil edilecek.” dedi.

Ayrıca Kars’ta olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Destici, “Bugün hem teşkilatımızın yeni il binasını açtık hem de Muhammet Bey’i (Muhammet Karahal) il başkanımız olarak görevlendirdik. Camiamız için, Karsımız için, ülkemiz için hayırlı olmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. Güçlü bir yönetim oluşturdular. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Erzurum ve Ardahan‘ın ardından Kars‘a geldiklerini belirten Büyük Birlik Partisi lideri, ardından şunları kaydetti;

“Son 40 gün içerisinde otuzdan fazla vilayet, yüze yakın ilçeyi gezdim. Burada esnafımızla, halkımızla, emeklimizle, işçimizle, özellikle bu bölgede tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştirici birliklerimizi ziyaret ettik. Esnafımızı, Kızılay’ımızı, Valimizi, Belediyemizi ziyaret ettik. İşçi kardeşlerimizle bir araya geldik.

“KARS, ÜNİVERSİTE ŞEHRİ OLMUŞ”

Kars serhat şehrimiz. Aynı zamanda üniversite şehri olmuş. Üniversitemizi ziyaret ettik. Sadece bölgenin gençleri, çocukları değil, Türkiye’nin pek çok noktasından tıp fakültesine, veterinerlik fakültesine, diğer fakültelere ciddi bir rağbet olduğunu öğrenmiş bulundum. Büyük bir memnuniyet duydum.

Aynı zamanda Azerbaycan gibi Türk cumhuriyetlerinden, Gürcistan’dan, İran’dan gelen öğrencilerimiz var. Yine Afrika başta olmak üzere diğer ülkelerden de Kafkas Üniversitesine ciddi sayıda öğrenci geldiğini öğrendik. Bundan da büyük bir memnuniyet duydum.”

Bir gazetecinin, “Esnaf ziyaretlerinizden izlenimleriniz nelerdir?” şeklindeki sorusuna ise Genel Başkan Mustafa Destici şu sözlerle yanıt verdi;

“Pandemi sürecinde hizmet sektöründe olanlar özellikle büyük sıkıntı çektiler. Gezdiğimiz konuştuğumuz esnafın sıkıntısı yok mu tabii ki var. Ama büyük oranda toparladıklarını ifade ettiler.

Kars özellikle Kars Kaşarı ve bal üretimi açısından zengin bir ilimiz. Dükkanlara baktığımızda daha çok peynir ve bal çeşitlerinin ön planda olduğu bir satış merkezi olarak gözüküyor. Onlara da hayırlı işler diledik. Bol, bereketli kazançlar diledik. İnşallah daha güzel olacak.”

Exit mobile version