Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Kağızman Gençlerbirliği Spor’dan davet: Tek bir koltuk bile boş kalmasın!

Kağızman Gençlerbirliği Spor Başkanı Kahraman Kılıç, “Taraftarlarımız olmadan hiçbir başarıyı yakalayamayız. Hafta sonu tüm Kağızmanlı hemşehrilerimizi bekliyoruz. Tek bir koltuk bile boş kalmasın.” diyerek, pazar günü oynanacak Artvin Çoruh Spor maçına tüm vatandaşları davet etti.

Kağızman Gençlerbirliği Spor Başkanı

2021-2022 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Kars’ı temsil eden 2 takımdan biri olan Kağızman Gençlerbirliği Spor, ligin ilk haftasında Artvin Çoruh Spor ile karşılaşacak.

Maç, 31 Ekim 2021 Pazar günü saat 13.00’te Kağızman Gençlerbirliği‘nin ev sahipliğinde oynanacak.

Başkan Kılıç: Tek bir koltuk bile boş kalmasın

Kulüp Başkanı Kahraman Kılıç yaptığı açıklamada, “Pazar günü kendi seyircimiz çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarlarımız olmadan hiçbir başarıyı yakalayamayız. Hafta sonu tüm Kağızmanlı hemşehrilerimizi bekliyoruz. Tek bir koltuk bile boş kalmasın. Kendi evimizin avantajını taraftarımızın rakip takımlara yapacağı baskı ile sonuna kadar kullanmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yeni sezona Teknik Direktör Menderes Eyüpoğlu idaresinde iddialı bir şekilde hazırlanan Kağızman Gençlerbirliği, daha önce yaptığı dört hazırlık maçının üçünden galibiyetle ayrılmıştı.