Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

AN-BA DER’den Şamil Ayrım’a ziyaret

Ankara-Bakü Tanıtma ve Dayanışma Derneği (AN-BA DER) üyeleri, Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ı ziyaret etti.

Ankara-Bakü Tanıtma ve Dayanışma

Türkiye ile Azerbaycan’ın başkentlerinin karşılıklı olarak tanıtılması ve dayanışmasını sağlamak amacıyla kurulan Ankara-Bakü Tanıtma ve Dayanışma Derneği (AN-BA DER), ‘Bir millet iki devlet’ şiarıyla faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Ankara‘da Karabağ şehitleri için mevlid-i şerif okutan dernek, ayrıca Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin gelişmesine önemli katkılar sunan isimlerle de sık sık bir araya geliyor.

Settar Kaya ve derneğin diğer yönetim kurulu üyeleri bu kapsamda son olarak Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım‘ı ziyaret etti.

Ziyarette derneğin faaliyetleri üzerine istişareler edilirken ayrıca günün anısına Ayrım’a plaket verildi. Şamil Ayrım da ziyarette dernek üyelerine dostluk grubu rozeti takdim etti.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kaya, ilgi ve destekleri nedeniyle Ayrım’a teşekkürlerini iletti.