Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

KARSOD Genel Kurula gidiyor!

Başkan Halit Özer, Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) Turizm Birliği’nin 13 Aralık 2021 Pazartesi günü 5. Genel Kurul Toplantısı’nın yapılacağını bildirdi. 

Başkan Halit Özer, Kars

Başkan Özer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

“Kars ilimizde 2008 yılından bu yana kültür ve turizm alanında çok sayıda çalışmalara ev sahipliği yapan derneğimiz, 10 yılı aşkın bir zamandır ulusal ve uluslararası platformlarda sürekli Kars turizmini ön plana çıkarmayı başarmıştır.

Ulusal ve uluslararası tanıtım, fuarlar, çalıştaylar, kapasite geliştirme, mesleki eğitim, AB programları, personel yetiştiriciliği, turizm yatırımlarının artırılması, Kars turizmin farkındalığını sürekli gündemde tutmuştur.

Kars’ta turizmin lokomotif hale getirilmesi, Kars kültür ve turizm alanında seminer ve toplantılara ev sahipliği yapması, Kars tanıtım- materyal-  görsellik olarak ön plana çıkartılması, kültürel ve sanatsal figürlerin gün yüzüne çıkarılması, sektöre çok sayıda yeniliğin getirilmesi ve bir o kadarda kişi ve kişilerin sektöre dahil olmasına önderlik eden Kars Turizm Birliğimiz, bu ve benzeri çok sayıda başarılı çalışmalara imza atmıştır.

İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereği Kars Oteller Ve Lokantalar Derneği  13 Aralık 2021 günü saat 14.00’da Genel kurulunu yapmak üzere Kazımpaşa Cad. Şekerbank üstü kat 1’deki dernek binasında bir araya gelecektir.

Buradan tüm üye işletmelerimize ve üye olmak isteyen kişi kişiler ve işletmelere duyurumuzdur. Yeni üye kayıtları yeni işletmelerin de yer alacağı bir kurul geçirilmesini temenni ediyoruz.”